lørdag 16. januar 2010

Mer lipsync

I natt startet Cyril på sin del av lyden. Han var faktisk den første som prøvde ut dette, da vi brukte en av hans scener i sommer for å teste å legge på lyd i post-production. Men den scena er 'skutt om' siden da og lyden må tas opp på nytt. Og i mellomtiden har alle andre begynt på sin lyd! Men nå var han på plass, motivert som aldri før!

Og han fikk merke på kroppen akkurat hvor intenst dette arbeidet er. Mange tagninger hvor man tror man har gjort det kjempebra blir forkastet med beskjed om å ende det ene ordet midt i setninga med en litt lysere tone, eller å legge litt mer trykk på ett og annet ord. Og det er ikke så lett å si "Tom" med mer følelse bestandig...

Men selv om det av og til stokket seg opp med frustrasjon var han en trooper og beit tennene sammen for å prestere på et så høyt nivå som overhodet mulig. Vi vil VIRKELIG legge sjela i at absolutt hver lille detalj i filmen skal være så bra som vi kan få det.

Daniel stakk også innom og gjorde noen linjer når Cyril hadde stått superkonsentrert i flere timer i strekk. Vi har rett og slett ikke bedre å gjøre på fredagskvelder enn å jobbe på filmen vår... Men så er det ganske morsomt og.

Og når Daniel kom innom kunne Cyril erstatte armhevinger for å få fysisk anstrengelse inn i stemmen med å bære Daniel! Praktisk. :)

I morgen natt skal vi spille inn karakterlyder som kommer i eget innlegg, og så tar vi ei uke med behandling av alt materialet vi har før vi gjør mer. Vi skal holde dere oppdatert.
Raymond

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar