tirsdag 26. mai 2009

Tjenare flickar och grabbar!

I går (mandag 25. mai) hadde vi enda en vellykket øving, her begynner vi virkelig å se en film som tar form. Skuespillerne våre begynner å bli varme i trøya, og virker ikke på noen måte sjenerte, og et mangler ikke på humor i gruppa.

Daniel viste oss hvordan man ser ut når man mangler ledd i knærne, noe som nok kan få deg til å le minst like mye som vi gjorde hvis du svinger innom facebookgruppen vår.

I tillegg fulgte Nathalie opp sitt forrige utsagn om kabler på størrelse med Irak, ved å legge ut om hva som skjedde sist hun skulle bade datteren sin... Vi begynner å lure på om det egentlig er noe annet enn kabler som spinner rundt i hodet hennes? I alle fall gleder vi oss til neste sære bæsjutsagn som kommer ut av munnen til den ellers så søte og modne Nathalie.

Helt til slutt tror jeg det er viktig å få med at Cyril virkelig ikke vet hvordan jenter oppfører seg når de er glade. Selv om han kanskje var ekstremt morsom som hoppende/hylende ”tenåringsjente” (eller hva det nå egentlig var), tror jeg kanskje han ikke helt har opplevd en glad jente på nært hold.. Mon tro hvorfor? hihi

Med enda en god øving overstått, ser vi fram til å fortsette der vi slapp onsdag og lørdag!

-Marta-

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar