fredag 23. oktober 2009

Spennende saker skjer


Hei alle sammen.


Nå starter en ny prosess for filmprosjektet vårt, en prosess mange har knyttet stor spenning til. Vi har fått redigert klar såpass mange scener at det er på tide å begynne å lage lyden til filmen vår!


Så for de som ikke har fått det med seg, all lyden som er tatt opp under innspilling er kun referanselyd og ikke et knyst eller knirk vil være med på den ferdige kopien av Aurora. All dialog, og alle andre lyder tas opp seperat og monteres ilag med filmsekvensene. Sjefen for denne prosessen er vår lille magiker av en lyddesigner; Steffen Stensrud. (bildet)


Dette er en meget uvanlig prosess for filmer på vårt budsjettnivå, men vi sikter som alltid høyt og ønsker å levere best mulig resultat. Også på lyden. Så da gjør vi det slik.


Oppdateringer vil komme etterhvert om denne prosessen, med både bilder og videoeksempler, men for øyeblikket får det holde å kunngjøre denne spennende "nyheten"... :)


Det er enda en stund til hovedrollene våre går i studio for å gjøre sin lyd, men de fleste birollene har allerede tatt opp sin dialog og de få som gjenstår vil gjøre det fortløpende fremover. Men lydbildet på en film består jo av så mye mer enn bare dialog, og vi gleder oss enormt til å få bruke alle våre kreative sider for å lage kulest mulig lyd! So stay tuned...


Raymond

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar