søndag 10. januar 2010

Puslespill eller?

Nattens innspilling bestod i å filme nye shots til ei scene vi hadde filmet fra før.

Det vil si, det er nesten et halvt år sia vi begynte på scena og vi filmet den "ferdig" i starten av desember. Men når man klippet den sammen oppstod ett problem. Skuespillerene våre leverte helteverdig innsats i desember og avslutninga på scena ble fantastisk, men det betydde at ikke alt vi tidligere hadde filmet passet lengre. Så da må man inn å filme om igjen enkelte sekvenser slik at man får en sammenheng og flyt i scena. Bildene under er fra de tre forskjellige innspillingene til samme scene, datert i rekkefølge nedover: 17.8.09, 4.12.09 og 10.1.10.


Som vist på det siste bildet kreves det planlegging for å få dette til å fungere. Alle må være bevisste på detaljer som positur og retning på blikk ved start og slutt på shots, slik at de flyter med tidligere skutt materiale. Det er krevende, men veldig morsomt. Vi gleder oss til å få satt lyd på dette å se det ferdige produktet!

Men nå er det desverre lenge til neste innspilling. Det er nesten ingenting igjen å filme! Heldigvis har vi utallige timer med arbeid igjen på lyden, så vi får ikke fritidsproblemer med det første... Og så kan det jo hende at flere scener trenger pynt etterhvert som vi ser mer og mer av filmen klipt sammen. Uansett hva vi bedriver dagene med skal vi prøve å holde folk oppdatert på facebook og bloggen underveis!
Raymond

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar