tirsdag 22. desember 2009

Bård og Sverre in action

I natt har vi fokusert på å ta opp forskjellige lyder inne på kinoen fordi enkelte lyder høres bedre ut når de blir tatt opp på orginal-locations.

Vi har fått unnagjort en hel del arbeid som vi følte var på tide å få gjort. Blant annet atmosfærelyder rundt om kring på kinoen og noen effektlyder som blir å brukes som virkemiddel for framheving av poengtering innen lyd.

Når vi tok opp atmosfærelyd satte vi mikrofonen på en lur plass hvor vi mente at bakgrunnslyden hørtes best ut. Så sprang vi og spiste kaker mens vi ventet på å få ferdig opptaket. Dette gjentok vi en god del ganger for å få atmosfærelydene på plass. For å ta opp effektlyd måtte vi bruke mer kreative løsninger på å få fram lyden, men mye arbeid gjenstår og nye locations og utfordringer venter!

Nattens høydepunkt var når vi fikk anledning til å sluke i oss en Red Bull hver og arbeidet gikk straks lettere for seg. Og i skrivende stund venter vi på at batteriene skal bli ferdig ladet opp igjen så vi kan fortsette opptakene våre.

Over and out!
- Bård og Sverre

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar