søndag 8. november 2009

Aurora utsatt

Målsettingen til Aurora har vært å ha ferdigstillt film innen utgangen av 2009, men denne datoen blir utsatt. Ny dato blir satt på et senere tidspunkt da vi vil unngå å måtte utsette flere ganger.

Grunnen til denne utsettelsen ligger hovedsaklig i at etterarbeidet med filmens lyd vil ta atskillig lengre tid enn først antatt. Som nevnt tidligere på bloggen, brukes ingenting av lyden som blir tatt opp under innspilling som annet enn referanselyd. Vi lager all lyd fra grunnen av i etterarbeidet, noe som er tidskrevende, men kvalitetssikrende. Denne prosessen var det vanskelig å forutse en tidsramme på, da vi ikke fant noen relevante filmer å sammenligne oss med som gjør den samme prosessen.

Som et resultat av dette vil vi ikke være klar til å vise filmen vår på Tromsø Internasjonale FilmFestival '10, noe som er synd fordi vi hadde ønsket å holde våre første publikumsvisninger hos dem.

Vi tviler også på at traileren vil komme i løpet av november som planlagt.

Men fortvil ikke, kjære lesere! Dette betyr ene og alene at filmen du forhåpentligvis kommer til å se i 2010 er så bra som vi overhodet får den til. Og vi kommer til å fortsette å finpusse på hver scene, hver frame, hvert utrykk og hver replikk til vi sier oss fornøyd. Til vi håper dere vil si dere fornøyd.

Hvis du lurer på noe om filmen vår, er det bare å skrive en kommentar eller sende mail til aurorafilm@live.com så vil vi svare så godt vi kan.

- Marta

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar