torsdag 8. oktober 2009

Redigering


Veien mot ferdig film fortsetter som planlagt. I dag har vi gått over noen scener med Emil Jørgensen i rollen som Karl, en livlig kinomaskinist. Bildet vedlagt er en screenshot fra en av hans scener.


Redigering er en krevende prosess, da man må holde konsentrasjonen oppe gjennom et utall gjennomganger av samme scene om og om igjen mens man monterer en sekvens. Og noen ganger kan dette bli veldig vanskelig når man allerede kan scenen til fingerspissene.


Det morsomme er at å redigere kan sammenlignes med et puslespill med flere forskjellige løsninger. Og ett puslet motiv er alltids bedre eller værre enn det forrige. Så selv om man har funnet en måte dette fungerer på, kan det hende at man kan finner en bedre hvis man prøver å sette sammen materialet på nye måter.


Vi skal vri alle kluter av inspirasjon for å gjøre Aurora til alt filmen kan være. Så håper vi at publikum setter pris på dette til neste år. Frem til da så får vi stole på at når vi, etter å ha stirret på Emil gjøre samme scene 200 ganger på en dag, ENDA synes han er morsom så er det en viss mulighet for at publikum sier seg enig :)


Raymond

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar