søndag 18. oktober 2009

Barsk oppdatering!


Siden gårsdagens innspilling ble gjort med bare meg, Daniel, Raymond og gjesteopptredenen Jan Eirik har jeg fått i oppgave å skrive ett innlegg om nattens hendelser. Raymond var et one-man filmcrew, og jeg fikk ekstrajobben som make up artist, (det vil si at alle så DRITBRA ut) og Daniel måtte bære ting hele tida. Det lønner seg å være like pen som Siv Therese!


Vi hadde tenkt å skyte noen shots vi mangla på noen utescener på slutten av dagen, og startet derfor litt senere (tidligere?) enn vi pleier, nemlig kl 04:00! Men det visste seg at det kunne vi ha latt vær, for alt fokuset ble værende på Jan Eirik og hans scener med the big dog Bjørnar, og the little dog Tom. Alle de scenene var inne, og det var alt vi rakk.


Men på tross av at vi ku var 4 stykker på sett var det fortsatt like mye skitprat! Så konklusjonen må jo være at jeg, Daniel og Raymond er den største kilden for den slags bambus. (Med unntak av Sverre da, han er helt crazy!) Men på tross av dette ble resultatet bra og shots ticka unna. Konklusjon var en vellykket innspillingsdag. Og Jan Eirik: you kick ass! (men ikke så mye som the big dog og the little dog såklart, vi kicker mest ass)


Cyril aka Bjørnar

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar