torsdag 20. august 2009

Celebert besøk!

Kim (t.v.) og Slavko.
Natt til søndag, mandag og tirsdag (16., 17. og 18. august) hadde vi celebert besøk på settet. Kim Bodnia og Slavko Labovic tok seg tid til å medvirke i Aurora. Kim var "forhåndsbestilt",
mens Slavko kom som en hyggelig "2 i 1-overraskelse".
Sverre og de fleste andre syntes det hele var litt surrealistisk.
"Se! Det er Kim Bodnia!"

Kim's rollefigur "Steinar" skiftet av danske årsaker navn til "Jørgen", Slavko trådte til som kinosjef, og alle var svært fornøyde med skuespillernes prestasjoner.Tanja på pudderoppdrag.
Kim Bodnia er et relativt kjent navn i filmverdnen. Han er fra Danmark, elsker sjokoladekake og har medvirket i filmer som bl.a. Pusher, I Kina spiser de hund, Monstertorsdag og Gamle menn i nye biler. Kim og Slavko har spilt sammen i flere filmer tidligere.
Kim in action!


Det fantes liten tvil om at Kim hadde gjort dette før. Mange av scenene ble unnagjort på bare et par tagninger, og vi satt igjen med et inntrykk av at dette var piece of cake for Kim. :)


Slavko Labovic er en danskserbisk lekkerbisken (slang for skuespiller) som jeg tror alle i crewet falt for (i betydning at de syntes han var en fryktelig hyggelig, sympatisk kar). Ikke bare gav han villig vekk autografer og hilsner, han ville også gjerne ha autograf og hilsen fra oss vanlig dødelige fra Aurora-settet. Som sagt; fryktelig hyggelig mann!
Raymond og Slavko.

Vi har med glede fått bekreftet at begge skuespillerne stortrivdes under Tromsøbesøket og syntes det var gøy å være med på innspillingen.

En stor takk til Kim og Slavko for tre fantastiske, uforglemmelige netter!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar