onsdag 15. juli 2009

Natt 2. Innspilling

Da er natten kommet og innspillingen på nytt startet. Den startet med at produsenten vår lurte på om en av våre skuespillere hadde personlighetsforstyrrelser, da hun kom i et helt annet antrekk enn i går! (?) For øyeblikket er det Daniel som er i ilden igjen, mens jentene har fått siste finish på kostymene, og blir nå sminket. Hva skulle vi vel gjort uten vår kjære make-up artist, Siv Therese.

Også i dag må lys og lyd gjøres klart. Det vises på bildet til venstre.
Her står også sjefene og betrakter arbeidet. Da dette filmes i et ganske lite rom, blir det ganske intimt som dere ser. Godt alle er gode venner!


Til høyre ser det ikke ut som om nestsjefen er heeeelt fornøyd med musikkarbeidet til Daniel/Tom.Til venstre ser vi på nytt at nest-sjefen ikke er heelt fornøyd. Denne gangen er det mer usikkert på hvorfor...

Til venstre, igjen vår nest-sjef! Denne gangen blir det illustrert hva et menneske kan brukes som... Her som oppslagstavle :)


Rundt omkring her blir det gjort en liten kunstpause med blogg og bilder, da kamera er tomt for batteri!Og eeen ting til... Vår nestsjef er IKKE sur ;) (se kommenter)


1 kommentar:

  1. haha, æ fremstår jo som en skikkelig suring! Imorra skal du få nån smilebilda av mæ, for æ e jo egentlig ikke så misfornøyd som æ ser ut til.

    SvarSlett