tirsdag 14. juli 2009

Første natt med innspilling unnagjort!

Trykk på bildene for større versjoner.

Da er faktist natt nr 1 unnagjort! Skuespillere og crew fikk litt snusen på hva det er som egentlig skal skje, selv om det kanskje ikke har gått opp for alle at nå lager vi faktisk film!

På bildet til venstre ser dere crewet gjør klart utstyr mens skuespillerene er hos make-up atristen vår og blir klargjort.
Når man er så masse mennesker på liten plass, så kan desverre ikke alle være travelt opptatt hele tiden. Crew bruker sin tid til å diskutere hvordan ting skal være for å få dette helt supert, mens skuespillere
bruker sin tid på å lese gjennom sine neste scener. Daniel aka. Tom var førstemann ut, og konsentrasjonen var ingenting å si på. Vet ikke en gang om han hadde nerver første dag?

Store deler av vårt crew er av den yngre garde, men dette gjør de IKKE til dårlig crew! Konsentrasjonen er på topp også der, og ordrer blir tatt fra alle hold på en og samme gang. Her et eksempel på en av våre lydmenn i arbeid.For flere bilder av enkelte personer, kan du gå inn på kategoriene merket med **.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar